Adatvédelmi Regisztráció

Minden angol vállalkozásnak kötelező Adatvédelmi regisztrációval rendelkeznie.

Kötelező az LTD, LLP, LBG, LLC, cégtípusoknak is és a Self Employedeknek is. Az adatvédelmi regisztráció arról szól, hogy az adott cég vagy vállalkozás, hogyan és miképpen kezeli a saját ügyfeleinek az adatait.

Ha egy cég rendelkezi ezzel a regisztrációval,  akkor az csak egy évre jogosítja fel annak a használatára. Tehát minden éveb újítani kell. A regisztráció és az újítás díja is csak Ł 70.- font kiadást jelent évente.

 

Indítsa el adatvédelmi regisztrációját,

és kérje segítségünket minden pénzügyet érintő kérdésben! Várjuk mielőbbi megkeresését elérhetőségeink bármelyikén!

 

Telefon: +36 (70) 550 – 2804

Email cim: info@symfalogic.co.uk

Skype: Symfalogic Corporation

 

 

Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:

Adatvédelmi Regisztrációt Megrendelő lap

(A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni*)
Self Employed-ek esetén a születési dátumot kérjük ide irni

Adatvédelem

1. Az adatkezelő tájékoztatja szerződő felet, hogy a megrendelésben megadott személyes adatait szerződés teljesítése jogcímén kezeli.
2. A személyes adatok címzettjei: a Symfalogic Corporation ügyfélkiszolgálással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, könyvelési, adózási feladatokat ellátó munkavállalói, és adatfeldolgozói.
3. A személyes adatok tárolásának időtartama: a szerződés megszűnését követő 5 év.
4. A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek adózás, könyvelés céljából a Symfalogic Accountancy Ltd-nek, postázás és szállítás céljából a Royal Mail-nak, illetve az adott ország postájának, továbbá a megbizott futárszolgálatnak, vagyonvédelem céljából pedig a Symfalogic Corporation vagyonvédelmi megbízottjának.
5. Az érintett természetes személy jogairól, az adatfeldolgozók személyéről információk, a https://symfalogic.com/data-protection/ oldalon érhetők el.

Üzenet

reCAPTCHA is required.

A megrendelést követően azonnal küldjük visszaigazolásunkat, az űrlap helyes kitöltésének igazolására. A kapott emailban kérjük nézze át, hogy a megadott adatok megfelelőek e. (Nincs e benne hiba, elírás, stb) Ha van, akkor azt kérjük azonnal jelezni szíveskedjen.

Az űrlap elküldését követően átkerül a Symfalogic webshopba, (https://symfalogic.com/store/) ahol válassza ki a korábban már megrendelt szolgáltatást, (Az Additional Services listából válassza ki a: Privacy registration) majd a rendszer végig vezeti a fizetési folyamaton.

Amint az összeg megérkezik, azonnal küldjük visszaigazolásunkat, illetve minden további lépésről tájékoztatást küldünk.