Angol Lakcím, Posta kezelés

Angol lakcím – Angliai lakcím – Lakcím igazolása az Egyesült Királyságban

Nagy Britanniában lakcímet ház tulajdonosként, ház vagy lakás bérlőjeként, vagy szoba bérlésével lehet szerezni.

Ha ezek közül egyik sem áll a rendelkezésre, bérelhet angliai lakcímen postaszolgáltatást, amelynek a lényege, hogy éves díjért, a címre érkező leveleket szkennelve továbbítjuk az ön által megadott email címre.

A megadott angol lakcím felhasználható az Egyesült Királyságban hivatalos ügyek intézésére. Bármilyen levél, vagy postai értesítés átvételét követően a küldeményeket felbontjuk, és szkennelve, Pdf formátumban a megadott email címére továbbítjuk.

 

Csomag továbbítása

Küldemények kezelését is vállaljuk abban az esetben, ha a csomag érkezését megelőzően tájékoztatást kapunk annak méret és súlybeli érkezéséről. Az előre jelzésre azért van szükség, mert ha az ön nevére érkezik a küldemény, de a lakcímen éppen nem tartózkodik egyik kollégánk sem, akkor a postás értesítést hagy a postaládában, és csak személy azonosító kártya felmutatását követően vehető át a csomag a postahivatalban. Ha ön ebben az időben éppen nem tartózkodik az angliai lakcímének a közelében, akkor a csomagot pár nap örzés után visszaküldik a feladónak, vagy Skóciába küldik megsemmisítésre.

Csomag érkezését követően értesítést küldünk az eseményről, majd a csomag továbbítási  díján felül +10.- font/ küldemény díjat számítunk fel. A küldeményeket kérése esetén, a világon az ön által megadott egyéb másik címre továbbítjuk.

 

Angol lakcím árképzése

Szolgáltatásunk díja: £220.- font / év / fő,

Ha az éves díj egy összegben megterhelő az ön számára, ugyanúgy éves szerződés mellett, havi részletfizetést is biztosítunk.

Részletekért látogasson el az alábbi oldalunkra: Angol lakcímen postaszolgáltatás – havi díjfizetéssel

 

Ügyfeleink megszokták a minőségi szolgáltatásainkat, és ez az angliai lakcím szolgáltatásunkkal sincsen másképp! Angliai lakcímeink a saját lakcímeink! Nálunk nincsen olyan, hogy valakinek a házában egy szobát kibérelve, azt adjuk ki további több száz embernek egy időben! Éppen úgy nálunk olyan sincsen, hogy egy parkolóház címét adnánk ki angliai postakezelési címnek….

Megbízás esetén a google maps segítségén kívül saját fényképpel ellátott igazolást adunk a címről, a postaszolgáltatás igénybevételének határidejéről és annak feltételeiről. Folyamatosan figyelemmel kisérjük az angol lakcímeinket igénybe vevő ügyfeleink mennyiségét és minőségét annak biztosítására, hogy az angliai lakcímeinket igénybe vevő ügyfeleinkkel továbbra is megbízható szolgáltatóként lehessünk jelen az angol lakcím szolgáltatói piacon.

 

Mihez kell lakcím igazolás?

 • NI number igényléséhez (ha most érkezik Angliába)
 • Jogosítvány cseréjéhez (ha van jogosítványa, akkor 6 hónap ittlétet követően le kell cserélni a meglévő jogosítványát az angol jogosítványra.)
 • Angol Cégalapításhoz (Bár nem kötelező) elérhető a következő link segítségével: Angol Cégalapítás
 • VAT (Áfa) regisztrációhoz (itt nem csak egyszerű lakcímet kell igazolni, de szükséges + egy PPOB címet is igazolni)
 • PPOB cim igazolásához
 • Bankszámla nyitáshoz (Magán és céges bankszámlanyitáshoz is szükséges)
 • Ingatlan bérléshez
 • Gépkocsi vásárláshoz
 • Mobiltelefon vásárláshoz/előfizetés vásárlásához
 • Támogatások igénybevételéhez
 • Egyéb hivatali ügyintézésekhez

 

Hogyan tud lakcímet igazolni Angliában?

 • Szolgáltatásunk igénybevételét követően megadjuk a postaszolgáltatási címet önnek, majd ezt követően a kapott postacímet már felhasználhatja hivatali ügyintézéshez A felhasznált címre a hatóság ki fogja küldeni tájékoztató levelét az ügyintézés eredményéről. Ez az értesítés már hivatalos értesítésnak számít Angliában! Innentől kezdve minden hatóságtól érkezett levele (Bank, Biztosító, Adóhatóság, DVLA, stb) hivatalosan is felmutatható angliai lakcím igazolásához!

 

 

Postakezelést jelenleg az alábbi településen biztosítunk:

 • Doncaster (South Yorkshire, England)

 

Angol lakcímen a postakezelési szolgáltatás igénybevételének folyamata

Weboldalainkon:

 • Jelenlegi oldal

 

a postaszolgáltatási ürlap kitöltését követően, az elküld gombra kattintva átkerül a Symfalogic Corporation webshopjába, ahol válassza ki a “Mail Service Order / year (+220.00)” szolgáltatást a legördülő listából, majd menjen végig a fizetési folyamaton. Amint a szolgáltatás díját kiegyenlítette, visszaigazoló emailt fog kapni a szolgáltatás megrendeléséről és annak kiegyenlítéséről is. Itt kérjük ellenörizze le, hogy a megadott adatok megfelelőe e, nincs e benne hiba vagy elírás, stb. Ha van, kérjük azt azonnal jelezni sziveskedjen.

Ezt követően ügyfélfiókot hozunk létre önnek, amelyről ismét tájékoztatót küldünk a belépési linkkel, és a belépési adatokkal. (ha ön még nem az ügyfelünk)

Az ügyfélkapura belépve kérjük ellenörizze le az elérési adatait.

Ezt követően az ügyfélkapun keresztül küldjük el önnek az angliai lakcíméről szóló igazolásunkat, amelyben szerepelnek az ön rendelkezésére bocsátott angliai lakcímének pontos elérési adatai is.

 

Amint a postaszolgáltatást visszaigazoltuk, onnantól kezdve intézheti ügyeit akár online is.

 

Amint levele érkezik az angliai lakcímére, az érkező leveleket még aznap felbontjuk, majd az ügyfélkapun keresztül szkennelt változatban, Pdf formájában, emailben továbbítunk. Az ügyfélkapuba belépve ön bármikor vissza tudja nézni korábbi leveleit, amelyeket dátum szerint rendszerezve tud visszakeresni a támogatási jegyeken keresztül.

Az érkezett és felbontott leveleket egy évig a cégünk székhelyén díjmentesen tároljuk. Egy év elteltét követően kérdést küldünk önnek a levelek további tárolásának módjáról. Vannak, akik egy csomagban kérik elküldésre a levelezési címükre, vannak akik megsemmisítést kérnek, hiszen online, pdf formátumban továbbra is rendelkezésre állnak a levelek az ügyfélfiókon belül, míg mások személyesen jönnek el a leveleikért időpont egyeztetést követően az irodánkba.

 

 

Az Egyesült Királyság már csak önre vár! – Igényelje most angliai posta szolgáltatásunkat,

és kérje segítségünket minden további postacímet érintő kérdésben! Várjuk mielőbbi megkeresését elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Telefon: + 36 (1)  700 -9- 600 / +36 (70) 550 – 2804

Email cim: office@symfalogic.com

Skype: Symfalogic Corporation

 

 

Megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot:

Postaszolgáltatást megrendelő űrlap

(posta továbbítási címe)
(ha cégre kéri a számlát a szolgáltatásról)
PNG, PDF, JPG, GIF, ZIP, RAR, TAR, TAR.GZ, DOCX, PPT, DOC, RTF, TXT formátumok engedélyezettek, maximum 25MB méretben.
PNG, PDF, JPG, GIF, ZIP, RAR, TAR, TAR.GZ, DOCX, PPT, DOC, RTF, TXT formátumok engedélyezettek, maximum 25MB méretben.

Szolgáltatás kiválasztása

Szolgáltatás Igénybevételének kezdő időpontja

Adatvédelem

1. Az adatkezelő tájékoztatja szerződő felet, hogy a szerződésben megadott személyes adatait szerződés teljesítése jogcímén kezeli.
2. A személyes adatok címzettjei: a Symfalogic Corporation ügyfélkiszolgálással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, könyvelési, adózási feladatokat ellátó munkavállalói, és adatfeldolgozói.
3. A személyes adatok tárolásának időtartama: a szerződés megszűnését követő 5 év.
4. A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek adózás, könyvelés céljából a Symfalogic Accountancy Ltd-nek, postázás és szállítás céljából a Royal Mail-nak, illetve az adott ország postájának, továbbá a megbizott futárszolgálatnak, vagyonvédelem céljából pedig a Symfalogic Corporation vagyonvédelmi megbízottjának.
5. Az érintett természetes személy jogairól, az adatfeldolgozók személyéről információk, a https://simfalogic.co.uk/adatvedelmi-szabalyzat/ oldalon érhetők el.

Üzenet

reCAPTCHA is required.

A megrendelést követően azonnal küldjük visszaigazolásunkat, az űrlap helyes kitöltésének igazolására. A kapott emailban kérjük nézze át, hogy a megadott adatok megfelelőek e. (Nincs e benne hiba, elírás, stb) Ha van, akkor azt kérjük azonnal jelezni szíveskedjen.

Az űrlap elküldését követően átkerül a Symfalogic webshopba, (https://symfalogic.com/store/) ahol válassza ki a korábban már megrendelt szolgáltatást, Mail Service Order / year (+220.00) majd a rendszer végig vezeti a fizetési folyamaton.

Amint az összeg megérkezik, azonnal küldjük visszaigazolásunkat, illetve minden további lépésről tájékoztatást küldünk.