Székhelyszolgáltatás

Székhelycím – Headquarters – PPOB cím

A székhely cím a cég jogilag biztosított címét jelenti. Ez az a cím, amelyre a céget be lehet jegyezni a cégalapításkor. Cégalapítást követően, a székhelycímen meg kell tudni találni a céget. Ez azt jelenti, hogy a cég képviselőjét, és a cég alapvető iratait, könyvelési és egyéb okmányait, igazolásait ezen a címen kell tárolni, hogy egy -esetleges – hatósági ellenörzés kapcsán, minden irat a rendelkezésre álljon. Amikor egy újonnan alakult vállalkozás, székhelycímet bérel egy székhelycím szolgáltatásra szakosodott másik cégtől, akkor ott csak az érkezett levelek szkennelését és továbbítását, illetve  tárolását tudja igénybe venni havi, negyedéves, féléves, vagy éppen éves díjfizetés ellenében. Ebben az esetben a bérbe vett címen senki sem fogja megvédeni, vagy éppen képviselni a céget a hatóság elött. Erről érdemes tájékoztatást kérni a székhelycím szolgáltatójától. Azok a cégek, amelyek nálunk indítják el a vállalkozásaikat, székhelycím igénybe vétele esetén mi az érkező levelek továbbításán felül, képviseletet biztosítunk hatósági ellenörzés esetére is.

Vannak országok, ahol a cég igazgatójának vagy tulajdonosának a lakcíme nem eshet egybe például a cég székhely címével, így szükséges, hogy külön címen legyen bejegyezve minden újonnan alakult vállalkozás. A cég vagy vállalkozás központi elérhetőségének címét nevezzük;  Székhelycímnek. Amikor egy vállalkozásnak több helyen van raktára, vagy kirendeltsége, vagy esetleg  parkolásra fenntartott egyéb más területe, ezeket;  telephelynek nevezzük.

Előfordul, hogy Áfa regisztrált cégeknek szükséges egy PLUSZ negyedik! cimet is felmutatni a Director lakcíme, a Tulajdonos lakcíme, és a cég székhely címe mellé. Ennek a címnek a megnevezése: PPOB cím. (Principal Place of Business) Ez a cím sem eshet egybe egyik meglévő címmel vagy lakcímmel sem, így ennek a címnek is külön helyen kell lennie az országban.

Ha nincsen a Directornak (Igazgatónak) például Angliában lakcíme, igényeljen egyet az alábbi oldalunkon: Postaszolgáltatás megrendelése

 

Mire használható a székhelycím?

Az általunk biztosított székhelycímeinken a székhelyszolgáltatáson, az érkező hivatalos levelek továbbítását értjük. (Bank, Biztosító, HMRC, Companies House)

 • Az érkező leveleket felbontjuk, majd az ügyfélkapunkon keresztül továbbítjuk önnek a korábban megadott email címére.
 • Az ügyfélkapun keresztül pár kattintással bármikor vissza tudja keresni korábbi leveleit.
 • Szükség esetén küön díjért cserébe, a világon arra a címre továbbítjuk érkezett levelét, ahová szeretné.

 

A cég, az igényelt címet -a kifizetett időtartam idejéig- felhasználhatja levélpapírjain, honlapján, marketing felületein.

 

Üzleti megbeszélések a székhelycímen

A székhelycím szolgáltatásunkat igénybe vevő cégek, kedvezményes áron vehetik bérbe a székhelycímen lévő irodáinkat üzleti megbeszéléseikre! Az irodabérlés díjáról és lehetőségeiről minden székhelyszolgáltatást igénybe vevő vállalkozás tájékoztatást kap a székhelyszolgáltatás megrendelésének alkalmával.

 

Székhelycím szolgáltatásunk az alábbi díjakon rendelhető meg:

 • Leeds (£100.-/év)
 • Doncaster (£125.-/év)
 • London (£150.-/év)
 • Edinburgh (£300.-/év)
 • Róma (£650.-/év)
 • Milánó (£650.-/év)

 

Affiliate program

Lehetőséget biztosítunk további szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak a székhelycímeink kedvezményes igénybevételére, -tovább értékesítés céljára.

Ebben az esetben az igénybe vevő vállalkozás saját részére teljes összegért veszi igénybe  székhelyszolgáltatásunkat, majd a továbbértékesítést kedvezményes áron veheti igénybe.

Bővebb informáciért az űrlap alján lévő üzenet mezőbe írja be, hogy: Affiliate Program.

 

Miért jó ha nálunk van a cég székhely címe?

 • Az olcsó éves díj miatt
 • PPOB cim biztosítása miatt
 • A könyvelésben érdemes vezetni a mérföld táblázatot, mert az alapján lehet elszámolni az üzemanyag tankolás díját. Minél messzebb van a cég székhelycime, annál többet kell utazni a megbeszélésekre…

 

 

Székhelycímeink már csak Önre várnak! – igényeljen székhelyszolgáltatást cégének,

és kérje segítségünket minden pénzügyet érintő kérdésben! Várjuk mielőbbi megkeresését elérhetőségeink bármelyikén!

 

Telefon: + 36 (1)  700 -9- 600 / +36 (70) 550 – 2804

Email cim: office@symfalogic.com

Skype: Symfalogic Corporation

 

 

 

Székhelyszolgáltatás megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot:

Székhelyszolgáltatás igénylése

(A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni*)

(Titkár, Igazgató, Tulajdonos, stb)
(ha még nem alakult meg a cég, a leendő nevét irja ide)
(Cégszáma) ha nincs még, csak a tulajdonos születési idejét irja ide
(mivel foglalkozik a székhelyet igénybe vevő cég)

Felhívjuk tisztelt megrendelőink figyelmét, hogy székhelycím igényléshez, szükséges személyi iratokat és lakcím igazolást is csatolni az igénylés mellé. Ezt Angol jogosítvány és/vagy Útlevél, illetve Lakcímre érkezett közüzemi számla, vagy telefonszámla másolatával tehetik meg. Ha nincsen angol lakcím, és angol lakcímre szóló közüzemi számla, akkor (rendelje meg fent a menüben a Szolgáltatások > Postakezelés link alatt)

Megfelelő a magyar lakcímre szóló közüzemi számla is, amennyiben annak a magyar közjegyzővel hitelesített másolata kerül feltöltésre. Amennyiben egyik megoldás sem teljesíthető, válassza ki a Leeds-i címet, ahova nem szükséges a magyar közjegyzővel hitelesített másolatot feltölteni, oda elég a levélben megérkezett eredeti példányt elküldeni.

PNG, PDF, JPG, GIF, ZIP, RAR, TAR, TAR.GZ, DOCX, PPT, DOC, RTF, TXT formátumok engedélyezettek, maximum 25MB méretben.
PNG, PDF, JPG, GIF, ZIP, RAR, TAR, TAR.GZ, DOCX, PPT, DOC, RTF, TXT formátumok engedélyezettek, maximum 25MB méretben.
PNG, PDF, JPG, GIF, ZIP, RAR, TAR, TAR.GZ, DOCX, PPT, DOC, RTF, TXT formátumok engedélyezettek, maximum 25MB méretben.

Adatvédelem

1. Az adatkezelő tájékoztatja szerződő felet, hogy a megrendelésben megadott személyes adatait szerződés teljesítése jogcímén kezeli.
2. A személyes adatok címzettjei: a Symfalogic Corporation ügyfélkiszolgálással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, könyvelési, adózási feladatokat ellátó munkavállalói, és adatfeldolgozói.
3. A személyes adatok tárolásának időtartama: a szerződés megszűnését követő 5 év.
4. A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek adózás, könyvelés céljából a Symfalogic Accountancy Ltd-nek, postázás és szállítás céljából a Royal Mail-nak, illetve az adott ország postájának, továbbá a megbizott futárszolgálatnak, vagyonvédelem céljából pedig a Symfalogic Corporation vagyonvédelmi megbízottjának.
5. Az érintett természetes személy jogairól, az adatfeldolgozók személyéről információk, a https://simfalogic.co.uk/adatvedelmi-szabalyzat/ oldalon érhetők el.

Üzenet

reCAPTCHA is required.

A megrendelést követően azonnal küldjük visszaigazolásunkat, az űrlap helyes kitöltésének igazolására. A kapott emailban kérjük nézze át, hogy a megadott adatok megfelelőek e. (Nincs e benne hiba, elírás, stb) Ha van, akkor azt kérjük azonnal jelezni szíveskedjen.

Az űrlap elküldését követően átkerül a Symfalogic webshopba, (https://symfalogic.com/store/) ahol válassza ki a korábban már megrendelt városban a szolgáltatást, majd a rendszer végig vezeti a fizetési folyamaton. Amint az összeg megérkezik, azonnal küldjük visszaigazolásunkat, illetve minden további lépésről tájékoztatást küldünk.