Cégalapítás Magyarországon – Magyar Cégalapítás

 

Válassza ki a cég típusát: Kft. – Alapítási ár: €220.- 

 

 • Beépítés
 • Névellenőrzés és vámkezelés
 • Alapítási bizonyítvány elkészítése
 • 2 természetes részvényes van benne
 • 1 rendező van benne
 • A cégbejegyzés digitális másolata
 • A kérelem elbírálásának becsült határideje: 2 hét 

 

 

 

2024. Január 1-től, új szabály lépett életbe magyarországon a cégekkel kapcsolatban:

Új szabályok jönnek a cégeknek januártól, ami egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a vállalatok pénzügyeit. Ezek a változások különösen fontosak lesznek a bankok és más hitelezők számára.

 1. Új jellemzők a cégek adatlapján: A változások lehetővé teszik, hogy a cégek adatlapján feltüntessék, ha valamilyen korlátozás van a cég tulajdonában (pl. nem adhatják el vagy terhelhetik meg bizonyos részeit). Ez segít a hitelezőknek jobban megérteni, milyen jogokkal és korlátozásokkal rendelkeznek a cég tulajdonában.
 2. Részletesebb információk a zálogjogról: Ha egy cég biztosítékot nyújt a hitelezőinek (pl. a cég részét használják fel zálogként egy kölcsönért cserébe), vagy csak hitelt vesz fel egy cég, az új szabályok szerint ennek részleteit is fel kell tüntetni a céginformációk között. Ez azt jelenti, hogy a hitelezők, a versenytársak, és a vásárlók is pontosabban láthatják, mennyit ér a biztosíték, és hogy milyen forrásból él vagy fejleszt a cég, vagy hogy milyen pénzügyi helyzetben van a cég, amelyet a nyilvános adatbázisból lekérve, 2024. Január elsejétől mindenki díjmenetesen meg tud nézni.
 3. Nagyobb átláthatóság és biztonság: Ezek a változások segítenek a cégeknek és hitelezőiknek jobban átlátni a cégek pénzügyi helyzetét. Ezáltal könnyebben dönthetnek arról, hogy kölcsönt adjanak-e, és milyen feltételekkel.

Összességében ezek a változások hozzájárulnak a cégek és hitelezőik közötti nagyobb átláthatósághoz és biztonsághoz, ami elősegítheti a jobb pénzügyi döntéseket és az üzleti kapcsolatok fejlődését.

 

Tehát, ha ezek az új feltételek elvették a kedvét, ajánljuk az angol cégealapítást ezen az oldalon, vagy tevékenységtől függően bármely más országban a cégalapítás lehetőségéről ezen az oldalon, vagy kérje segítségünket bármelyik elérhetőségünkön.

Ha pedig ezek a hírek nem tántorították el a magyar cégalapítástől, akkor az alábbi ártáblázatot átnézve a további szolgáltatásainkról kaphat átfogó képet:

Szolgáltatás Szolgáltatási díj illeték közzétételi díj összesen
Kft alapítás €150.- nincs nincs €150.-
Bt alapítás €150.- nincs nincs €150.-
Azonnali alapítás €150.- nincs nincs €150.-
Cégmódosítás €150.- €80.- €20.- €250.-
Üzletrész adás-vétel €180.- €80.- €20.- €280.-

Székhelyszolgáltatás:

 • Budapesten: 10.000.- ft + áfa / hó
 • Győrben: 8.000.- ft + áfa / hó

 


Kérdése van?

Írja meg kérdését itt

reCAPTCHA is required.