Affiliate termék kiválasztása

Melyik szolgáltatást hírdessem az affiliate programon belül?

Legfőképpen nemzetközi cégalapítással és könyveléssel foglalkozunk, azonban az évek során kiegészítő szolgáltatásokra is nagy igény merült fel az ügyfeleink részéről, így portfóliónk szinte teljeskörű lett.

Szolgáltatásaink magyar, angol és olasz nyelven érhetőek el, így bármilyen szolgáltatásunkat is választja, nem tud rosszul dönteni.

Miért?

Mert ön hírdetheti szolgáltatásinkat bármelyik nyelven!

Ha ön kezdő vállalkozó még az affiliate világában, akkor válassza a saját anyanyelvén megjelenő weboldalunkat, és hírdesse az ott található szolgáltatásainkat!

Magyar nyelven elérhető oldalainkat az alábbiakban ismerheti meg:

 

Angol nyelven elérhető oldalainkat az alábbiakban ismerheti meg:

 

Olasz nyelven elérhető oldalunkat az alábbi linken ismerheti meg:


Ha kiválasztottam a nyelvet, ott melyik szolgáltatásuk hírdetését kezdjem el?

Első körben válassza ki azt a szolgáltatást, amelyben önnek is van tapasztalata. Pl: weboldalkészítés.  Ha tudja hogyan kell weboldalat készíteni manapság, akkor már könnyebben tud olyan hirdetési szövegeket is megírni, amelyek relevánsak ehhez a témakörhöz. Ha nincsen tapasztalata egyik szolgáltatásunk témakörében sem, mi a könyvelést szoktuk javasolni első lépésnek. Miért?

Mert a könyvelést az emberek általában havi díjas rendszerben veszik igénybe, így önnek megvan az első havi díjas bevétele!

 

Milyen szolgáltatások közül tudok választani?

Jelenlegi szolgáltatásinkat az alábbi felsorolásban mutatjuk be:

 • Cégalapítás (angol, amerikai, Skót, Olasz, Holland, Német, Magyar, Svéd, Szingapúr, Hong Kong, Ausztrália, Kanada, Chile, Japán, Mexikó, Peru, Vietnám)
 • Könyvelés, különböző regisztrációk, bérszámfejtések, bevallások (Angol, amerikai, Skót, Olasz, Holland, Német, Magyar)
 • Székhelyszolgáltatás (angol, amerikai, Skót, Olasz, Holland, Német, Magyar, Svéd, Szingapúr, Hong Kong, Ausztrália, Kanada, Chile, Japán, Mexikó, Peru, Vietnám)
 • Lakcím szolgáltatás (Angliában, Olaszországban)
 • Postaszolgáltatás, Postázás
 • Apostill (hiteles cégkivonat kikérés)
 • GDPR készítés 
 • Mentor program
 • Domain regisztráció, Tárhelyszolgáltatások, Ingyen email cím, Weboldalépítés, karbantartás
 • SEO, Adwords kampányok kezelése, Hírdetéskezelés
 • Hírújságainkon hírdetések kezelése (https://symfalogic.news és https://symfalogic.business)
 • Üzleti kiegészítők megrendelése (https://symfalogic.shop)

 

A fentiek alapján bármelyik ország bármelyik szolgáltatását hírdetheti vagy reklámozhatja. Természetesen mindegyik szolgáltatásnak más és más a vásárlói ára, azonban az affiliate partnerek jutalékaránya nem változik!

Minden termékünkre vagy szolgáltatásunkra 25% jutalékot biztosítunk!

Miért jó ez?

Mert szolgáltatásaink kapcsolt szolgáltatások. Egy általános példával szemléltetve ez azt jelenti, hogy ha valaki rendel tölünk egy cégalapítást, akkor neki szüksége van az adott országban székhelyszolgáltatásra és könyvelésre is. Ezt követően szüksége lesz lakcímre, postázásra, bankszámlanyitáshoz apostillra, ha működni akar kell neki GDPR is, talán még mentorálás is, de biztosan kell neki domain regisztráció, tárhelyszolgáltatás, email cím, weboldalépítés, és hírdetéskezelés is.

Ebből már látható, hogy nem egy terméket vagy egy darab szolgáltatást adunk el, hanem kapcsolt szolgáltatásokat kínálunk, és minden ügyfélnél, akit ön hoz hozzánk, és ezeket a szolgáltatásokat az ügyfél megrendeli, önnek minden egyes megrendelés után jár a 25 % jutalék!

Továbbá, szolgáltatásaink egyszeri, havidíjas, vagy éves díjfizetési opcióval érhetőek el.

Az egyszeri a cégalapítás és az apostill, és minden további szolgáltatásunk havi vagy éves konstrukcióban érhető el!

Tehát amíg az ön által hozott ügyfél nálunk bármilyen szolgáltatást igénybe vesz bármikor és bármeddig, az önnek is bevételt jelent minden megrendelésnél, ameddig az ügyfél nálunk van!

 

Melyik szolgáltatást éri meg legjobban reklámozni?

Szolgáltatásink java részt csomagokból áll. Ez azt jelenti, hogy bármilyen szolgáltatásunk is van, nagy valószinűséggel további kiegészítő szolgáltatásokat is kínálunk abban a témakörben, csomagokba gyűjtve. Ezzel megrendelőink több szolgáltatást kapnak kevesebb áron. Ez megéri az ügyfeleinknek is, és megéri az affiliate partnereinknek is, mivel egyrészt csomagot hírdethet, másrészt a csomag tartalmát részekre bontva is hírdetheti, amellyel több féle hírdetést tud elindítani magasabb konverziós értéken.